سرخط خبرها

چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

برای ما مردا، پوست کندن میوه با چاقو جزو زجرآور ترینِ کار‌ها محسوب میشه (هم از لحاظ روحی و هم جسمی!)

حالا مخصوصا اگه میوه‌ی بددستی مثل گوجه فرنگی باشه… اما طبق معمول همیشه یه راه حلی وجود داره…

← این روش هم برای سیب زمینی و هم برای گوجه فرنگی جواب میده.

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی

آب جوش

آب یخ

چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

 

قاچ زدن

با چاقو دوتا قاچ کوچیک (برای من یکمی بزرگ شد) روی گوجه فرنگی ایجاد کنید.

 

چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

 داغ و سردکردن :

چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

نه اشتباه نکنید! قرار نیست گوجه فرنگی رو بجوشونیم که له و لَوَرده بشه. فقط و فقط ۳۰ ثانیهتوی آب درحال جوش می‌اندازیم و درمیاریم.

با این کار فقط پوست گوجه فرنگی نرم میشه و حرارت روی بافت خود میوه تاثیری نمی‌زاره. پس نگران از بین رفتن سفتی گوجه برای درست کردن سالاد نباشید.

حالا گوجه فرنگی رو از توی آب جوش درآرید و مستقیم توی آب سرد بندازید تا خنک بشه.

 چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

بعد از انجام این مراحل، پوست گوجه فرنگی به صورت کاملا غلفتی با دست درمیاد.

 چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

 نکته: حتما گوجه را داخل آب جوش در حال غل غل زدن بندازید. نه اب گرم

QR Code For: چطور پوست گوجه فرنگی رو غلفتی بکنیم؟

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.