سرخط خبرها

روش تهیه ماهی کبابی

با اینکه کباب ماهی یکی از لذیذترین غذاهاست اما به دلایل نامشخصی، زیاد بین مردم ایران جا نیفتاده و طرفدار ندارد. کباب ماهی بسیار سریع آماده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. اگر از ماهی فیله مانند شیر یا ازون‌برون استفاده می‌کنید ماهی را خرد کرده و به سیخ بکشید…

اگر هم از ماهی درسته استفاده می‌کنید چاره کار استفاده از توری کباب‌پز است. در صورتی که توری در دسترس ندارید، چند سیخ کباب باریک را به موازات هم روی منقل چیده و ماهی را روی آن کباب کنید. فقط لازم است که سیخ‌ها را کمی چرب کنید تا ماهی به آن نچسبد.

 

 

قزل آلا یکی از پر مصرف ترین ماهی هاست که با شیوه کبابی نیز خوشمزه تر می شود.

مواد لازم ماهی کبابی:

 

فیله ماهی = ماهی تکه شده ( بهتر از ماهی بدون تیغ باشد)

روغن مایع

آبلیمو

آب پیاز

زعفران دم کرده

سیر رنده شده

نمک و فلفل = به میزان لازم

جعفری تازه خرد شده برای تزیین

 

 

روش تهیه فیله ماهی کبابی:

ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید

تکه‌های ماهی را کاملا خشک کرده ، درون یک ظرف شیشه ای بریزید

روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران  و سیر رنده شده را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل بپاشید. این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.

سطح ظرف را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت ۴ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید. تا ماهی طعم بگیرد.
ماهی‌ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.

منقل یا کباب پز را گرم نمایید. توری کباب پز را کمی چرب کنید و آن را در فاصله ۱۳ سانتیمتری شعله یا زغال، قرار دهید. ماهی را از یخچال خارج نمایید. اطراف آن را کمی تمیز کنید و روی کباب پز بگذارید.

هر از چندگاهی آن را بچرخانید تا هر دو طرف ماهی، کبابی و پخته شود.

چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی کبابی از روی آتش، کمی کره آب شده روی آن بمالید.

ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.

 

ماهی کباب شده بی‌صبرانه منتظر است تا آن را نوش جان بفرمایید!

QR Code For: روش تهیه ماهی کبابی

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.