سرخط خبرها

رولت سوخاری نان تست

یک خوراک راحت برای افطار یا شام و ناهار برای دوستانی که درست کردن خمیر و کار کردن با خمیر براشون سخته و زمان کمی دارن این رول خیلی راحت تهیه میشه و طعم خوبی داره . دوستانی که در ماه رمضان از این دستور استفاده می کنند بهتر هست که برای افطار باشه نه سحر چون این رول ها بخاطر سوسیس ایجاد عطش می کنه و در طول روز آزار دهنده هست میتونید فیله مرغ سرخ شده را جایگزین سوسیس کنید.

اگر مهمون دارید می تونید از روز قبل این رول ها را تا مرحله قبل از پخت آماده کنید .

رولت سوخاری نان تست
رولت سوخاری نان تست

مواد لازم رولت سوخاری نان تست :

نان تست
مواد برای داخل نان تست : ژامبون گوشت یا سوسیس یا فیله مرغ سرخ شده با پیاز/ قارچ /
پنیر چدا یا گودار یا هر نوع پنیر ورقه ای
آویشن
شیر
تخم مرغ
سس مایونز
آرد سوخاری ریز یا درشت

می بینید که اندازه مواد را نگفتم چون بستگی به خود شخص داره به نظر من دو تا نون تست برای یک نفر کافیه نکته ای که باید بهش اشاره کنم این هست که نونهای تست باید حتما تازه و نرم باشن در غیر اینصورت در حینکار خرد یا پاره میشن .

طرز تهیه رولت سوخاری نان تست :

ابتدا کناره های نان تست که قهوه ای و خشک تره رو با چاقو میبریم. و با جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید

و بعد با وردنه روی هر برش نان تست میکشیم تا نازک و منسجم بشه .
و روی اون را سس مایونز میمالیم .
نون که نازک شد یه ورق پنیر میذاریم و کمی آویشن میپاشیم .

یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم سعی کنید از سوسیس های با درصد گوشت بالا استفاده کنید .میتونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده به کار ببرید .
بعد آروم رول میکنیم .

دو تا تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد و بعد رول ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلتونیم تا همه جاش پوشیده بشه .

این رول ها را میتونید در این مرحله تو یک سینی بچینید روشون را محافظ بکشین و با چاقو چند تا حفره در محافظ ایجاد کنید و در یخچال برای روز بعد نگه داری کنید.

رول ها را در روغن چه به صورت فراوون چه به صورت کم میشه سرخ کرد.فقط اگر روغن زیاد باشه دیگه احتیاجی به چرخوندن رولها نیست ولی اگر روغن کم باشه باید اطراف رول را در روغن سرخ کنید .من از روغن کم استفاده کردم .روغن رو داغ کرده و رولها رو تو روغن سرخ میکنیم .

البته نون وقتی سرخ میشه ، روغن زیادی هم جذب میکنه ، نه اینکه روغن ازش بچکه ، نه ، ولی روغنی که تو تابه ریختین ، پس از پایان کار ، نیست و نابود میشه ، پس اینو در نظر داشته باشین.

گرما باعث آب شدن پنیر میشه و روی اون هم که قهوه ای طلائی .

دیگه حاضره میتونید به صورت درسته یا برش خورده تزئین کنید و سر میزها و سفره هاتون ازش استفاده کنید .

 

نکته :

  • حتما برای تهیه این رول از نان تازه استفاده کنید، زیرا اگر نان بیات باشد هنگام وردنه کشیدن، نان، پاره و خرد می شود.
  • حرارت اگر زیاد باشد روی رول ها سریع می سوزد ولی پنیر داخلی آب نمیشود. پس حرارت را تا حد امکان کم میکنیم.
  • می‌توانیم کمی آب روی نان‌ها اسپری کنیم تا نرم شوند .
QR Code For: رولت سوخاری نان تست

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.