سرخط خبرها

طرز تهیه جوجه کباب در فر

طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه کباب یکی غذاهای لذیذ ایرانی ست که طرفداران زیادی دارد  که در این جا میخواهم به طبخ این غذا بپردازم…

مواد لازم جوجه کباب در فر :

جوجه (ران وسینه مرغ)………………….۵۰۰کرم

پیاز خرد شده …………………………….۲ عدد

زعفران حل شده………………………..مقداری

 روغن زیتون……………………………..۲ قاشق غذا خوری

ابلیمو= مقداری

بودر پابریکا……………………………کمی

ماست………………۳ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای= ۱ عدد

نمک وفلفل و زردچوبه……………………………….به میزان لازم

سیخ کباب= به تعداد لازم

 جعفری شاخه ای : قدری

 

طرز تهیه جوجه کباب در فر:

 

پیازارو خرد کنین و مرغارو بریزین داخلش و سس و روغن زیتون و ابلیمو و نمک و فلفل و زعفرون رو بهش اضافه کنین همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده خوب مخلوط کنین بعد یه شب بزارین یخچال بمونه ته حسابی مزه دار بشه

بعد سیخ کباب چوبی رو کمی تو آب خیس کنین مرغارو بکشین بهش و بهتر برای سهولت کار کف سینی فرو فویل بزارین روی فویل را چرب کنید و بعد سیخ کبابارو بزارین روش و بزارین تو فر با حرارت ۱۸۰ و روی جوجه ها کره بمالین وقتی پخته شد در نهایت گریل و روشن کنین تا روش کمی برشته بشه .


این نکته یادم رفت بگم اون ابی که از پیازا و سسا و مرغا انداخته بدون پیاز و مخلفات بریزین کف سینی یا ظرف پیرکستون و بعد سیخارو بچنین روش

هر از گاهی در فر را باز کرده واز مقدار سوس باقی مانده را روی کباب ها داده تا هم مزه دار شود وهم کبابها خشک نشوند در انتها پودر پابریکا را روی کبابها پاشیده وبعد از چند دقیقه از فر خارج کنید.

بعد از حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه جوجه کباب اماده است و با همان سیخ ها جوجه ها را در ظرف چیده وبا سبزیجات وگوجه های کباب شده تزیین کنید.

نوش جان

 

نکات  تهیه جوجه کباب در فر :

نکته اول :همیشه ابتدا  باید زعفران را به جوجه ها اضافه کنید تا خوب جذب شود.

نکته دوم : نمک را قبل از پخت به مخلوط اضافه کنید.

نکته سوم:بنا به سلیقه خودتان می توانید در دقایق اخر پخت پنیر بیتزا را روی جوجه ها بریزید تا طلایی رنک شود.

شما میتوانید قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها از یک لیموی تازه برای مزه دار شدن جوجه ها استفاده کنید.

چون درجه فر ها متفاوت میباشد من در این جا اشاره ای به ان نکردم ولی شما درجه متوسط را در نظر بگیرید.(فر را نیم اعت قبل از زمان پخت روشن کنید) 

فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه ی سانتی گراد) گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط فر بگذارید و جوجه ها را به مدت ۲۰ دقیقه کباب کنید.

نکته چهارم :قطعات را از هم تفکیک کرده و جداگانه به سیخ بکشید، به این صورت که سینه ها، فیله مرغ، قطعات ران، بازو و بال مرغ باید جداگانه به سیخ های جدا کشیده شوند، زیرا زمان کباب کردن هر قسمت، متفاوت از بقیه می باشد. فیله و سینه مرغ زودتر ولی ران مرغ دیرتر کباب می شود.

می توانید سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید، سپس سیخ های آماده یا تکه های مرینت شده مرغ را بدون سیخ روی فویل بچینید و سس مخصوص پوشش دادن را با برس روی قطعات بکشید

طرز تهیه سوس برای روی جوجه کباب های اماده شده:

کمی کره کمی زعفران حل شده ومقداری اب لیمو را در ظرفی ریخته وروی حرارت بگذارید تا کره ذوب شد از روی حرارت بردارید و وقتی جوجه کباب ها را در ظرف گذاشتید سس را با برس روی ان بدهید هم براق  میشود هم خوشمزه ونرم.

QR Code For: طرز تهیه جوجه کباب در فر

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.