سرخط خبرها

طرز تهیه جگر مرغ

در کوتاه ترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و مقوی با جگر مرغ  آماده نمایید.

یه غذای ساده و راحت که خیلی سریع آماده میشه،فقط مشکلش اینه که زیاد نمیشه از جگر مرغ استفاده کرد چونکه مرغدارهای محترم بخاطر اینکه جوجه هاشون رو زودتر به مرغ تبدیل و روانه بازار کنن به جوجه های بیچاره هورمون تزریق میکنن و این هورمونها توی جگر و پوست مرغ جذب میشه واگه زیاد استفاده بشه برای بدن مضره،مخصوصا خانمها…

پس ما هم مجبوریم سالی یکی دو بار بیشتر استفاده نکنیم.حالا اگه خواستین وجدانتون رو نادیده بگیرین و جگر مرغ بخرین میتونین به این روش درست کنین. 

مواد لازم جگر مرغ :

جگر پاک شده مرغ

سیب زمینی

گوجه گیلاسی

قارچ

پیاز

آرد

هویج رنده شده

نمک

فلفل

آویشن

 

طرز تهیه جگر مرغ:
 سیب زمینی ها رو خلالی یا مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

فلفل دلمه و پیاز و قارچ رو هم خلالی خرد کنید و سرخ کنید بذارید کنار.

طرز تهیه جگر مرغ

جگرها رو به قطعات بزرگ خرد کنید،بهتره بلند و باریک باشن.

 آرد و آویشن را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و به آن مقداری نمک و فلفل بزنید.

جگرهای مرغ را نیز در کیسه بریزید و کیسه را تکان دهید تا جگرهای مرغ کاملا ً با آرد و آویشن پوشیده شوند..جگرها رو توی آرد آغشته کنید تا کاملا همه جای جگر رو آرد بگیره.

جگرها رو داخل روغن که کاملا داغ شده سرخ کنید تا اطرافش کاملا سرخ بشه.

سپس سیب زمینی, پباز و قارچ موادی که از قبل سرخ کردیم بهش اضافه کنید

با نون باگت یه ساندویچ خوشمزه میشه.

تزیین جگر مرغ :

میتونید با کاهو و خیارشورو ،گوجه ، پیازهای اسلایس شده و جعفری‌ خردشده سرو کنید

 

QR Code For: طرز تهیه جگر مرغ

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.