سرخط خبرها

طرز تهیه خیارشور

در این بخش از سایت تفریحی جیزحیزطرز تهیه خیارشور را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از مواد غذایی که به راحتی می توانید خودتان در منزل آماده کنید خیارشور است. این ماده غذای خوش طعم و خوش نمک در خیلی از غذاهایی که ما میخوریم حضور پر رنگی دارد که اسامی آنها فکر نمیکنم نیازی به ذکر شدن داشته باشد. به همین دلیل در این آموزش طرز تهیه خیارشور فوری و خوشمزه ای را برای شما دوستان آماده کرده ا یم که امیدواریم از آن استفاده نمایید .

خیارشور یک خوراکی از نوع شور است. برای تهیه خیار شور، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول های مشابه قرار می دهند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خیارشور خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم خیارشور :

خیار ریز قلمی = ۲ کیلو

سبزی = شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری =۲۵۰ گرم

برگ کرفس = ۲۰۰ گرم
شوید = ۲۰۰ گرم

سیر = یک بوته بزرگ

فلفل تند = ۵ یا ۶ عدد

تخم گشنیز نکوبیده = یک قاشق مرباخوری

نخود خام = چند عدد برای ترد شدن خیارها

نمک = ۱ پیمانه

سنگ نمک = به میزان لازم ( اگه ازنمک معمولی استفاده میکنید خیار ها نرم میشه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیار شور شما خیلی خوب خواهد شد )

آب = ۱۴ پیمانه

سرکه = ۱ پیمانه

طرز تهیه خیارشور
طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور

ابتدا خیار و سبزی‌ ها را با آب سرد بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. تا کپک نزند . موقع گذاشتن خیار شور اصلا نباید خیس و مرطوب باشن. چنانچه هر کدام از مواد نم دار باشند خیارشور بعد از چند روز کپک می زند.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.  ( تقریبا به ازا هر۱۵ لیوان آب یک لیوان نمک به کار میره ) . وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.

خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

با محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند و در شیشه را محکم ببندید تا هوا اصلا نفوذ نکنه . اگه هوا بگیره کپک میزنه و شل و لیز میشه و …

نکات تهیه خیار شور :

– دمای آب و نمکی که روی خیار شور می ریزید خیلی مهمه ، این آب باید گرم باشه نه داغ نه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رو توش می زنید نسوزه!

– بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد.

-۴۰ روز درش رو باز نکنید. البته من اینجا ۳۰ روزه درش رو باز کردم . خیلی خوشمزه و ترد شده بود.

-اگه خیار شور لیز و سرسری بشه و وابره یعنی نمک ش کم بوده . اگه چروک بشه یعنی نمکش زیاد بوده .

-برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید

-دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ —- بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

– مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

امیدواریم با تهیه این خیارشور خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

QR Code For: طرز تهیه خیارشور

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.