سرخط خبرها

طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی

در این پست  از سایت تفریحی جیز جیز قصد داریم آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی را برای شما دوستان قرار دهیم که غذایی فوق العاده خوشمز و اصیل و مجلسی هست امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره.

 دلمه کلم برگ رو هم میتونید به عنوان غذای اصلی میل کنید و هم بسیار مناسب است به  عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی در مهمانی ها و مجالس سرو کنید.

 

طرز تهیه دلمه کلم
طرز تهیه دلمه کلم

مواد اولیه دلمه کلم برگ مجلسی :

کلم برگ یک عدد
سبزی دلمه ۲۵۰ گرم
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
پیازداغ نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
زرشک چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

 

طرز تهیه دلمه کلم برگ :

کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید. برگ‌ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه کلم ، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ‌کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
زرشک‌ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگ‌های کلم را  روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.

QR Code For: طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی

درباره ی admin3

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.