سرخط خبرها

طرز تهیه رولت مرغ

در این بخش از سایت تفریحی جیزجیزطرز تهیه رولت مرغ را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

رولت مرغ از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود. برای آموزش تهیه این رولت خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه رولت مرغ
طرز تهیه رولت مرغ

خیلی از خانوم ها هستن که از پختن غذاهای تکراری پشت سر هم خسته میشن. البته که ایجاد تنوع در زندگی بسیار مهمه و خود من هم از همین دسته افراد هستم. گاهی پیش میاد که واقعا نمیدونی چی بپزی که هم خوشمزه باشه و هم متفاوت. در این مطلب طرز تهیه رول مرغ رو قرار میدم که با پنیر و اسفناج (یا هر چیزی که بخواهید) پر میشه و به نظر من طعم خیلی خوبی داره و برای تنوع عالیه. نه تنها مواد اولیه عجیب و غریبی نمیخواد، بلکه بسیار سالم و مغذی هست.

مواد لازم برای رولت مرغ :

فیله‌مرغ  = به تعداد نفرات
جعفری = نصف پیمانه
آویشن = به میزان لازم
پنیر گودا/پنیر پیتزا رنده شده = به میزان لازم
سیر : چند حبه
پیاز = یک عدد
زعفران ونمک و فلفل = به میزان لازم
روغن مایع = یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه رولت مرغ

سینه مرغ رو از وسط شروع به بریدن کنید تا دو قسمت بشه و کمی نازکتر.
حالا روی سینه برش خورده, نمک و فلفل و آویشن و آب لیموی تازه رو بریزید .

ابتدا سینه مرغ را داخل کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک‌کوب به آرامی می‌کوبیم. البته خیلی آروم که سینه مرغ متلاشی نشه.
وقتی خوب پهن شد, اونا رو برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بذارید تا خوب مزه دار بشه.
بعد از این مدت از یخچال در بیارید و باز یک کم بکوبید. حالا سینه مرغ رو کامل باز کنید
بعد درون سینه را باز کرده و جعفری ساطوری‌شده، پنیر رنده شده و سبزی‌ها و پیاز نگینی سرخ شده (و هر چیز دیگری به سلیقه خودتان مثلا ۱ برش ژامبون و ۲ ورق پنیر گودا ) بذارید و سینه مرغ را لوله می‌کنیم
کناره های مرغ رو با خلال دندان فیکس کنید تا موقع سرخ شدن باز نشه.
توی یک ظرف تخم مرغ رو بشکنید, کمی نمک و فلفل و آویشن بزنید و با چنگال خوب هم بزنید. و با برس، دور تا دور مرغ هارو با به تخم مرغ آغشته میکنیم. حالا پودر سوخاری رو روی مرغ ها میپاشیم تا دورش رو کامل بگیره.

فیله مرغ آماده شده را در روغن سرخ می کنیم

نکات :

  • ‫برای سوخاری کردن, سفیده تخم مرغ خیلی بهتر از تخم مرغ کامل هست, پس اگر فکر میکنید که در منزل از زرده استفاده میکنید و اونو دور نمیریزید, برای این کار فقط سفیده رو هم بزنید و استفاده کنید.
  • کلا برای هم نوع سوخاری, وقتی با مواد آغشته میشه, ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بمونه, کیفیت بهتری پیدا میکنه!
  • در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری هم داخل رولت استفاده کنید
  • به جای پنیر چدار میتوانید از هر نوع پنیر چرب دلخواهی استفاده کنید
QR Code For: طرز تهیه رولت مرغ

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.