سرخط خبرها

طرز تهیه سیب زمینی پفکی

طرز تهیه سیب زمینی پفکی

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود به راحتی میتوانید با رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید…


مواد لازم  سیب زمینی پفکی:

سیب زمینی درشت

قارچ

ذرت

نمک 

فلفل

آویشن 

پنیر پیتزا

سس قرمز

 

آب را بگذارید تا جوش بیاید و درون آن کمی نمک بریزید. چند عدد سیب زمینی ) را یک اندازه خلال کنید (ترجیحا سیب زمینی های درشت رو برای اینکار انتخاب کنید تا از طول برش بزنید) بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر بذارید تا کاملا منجد شوند.

بعد از انجماد درون ماهی تابه روغن بریزید تا داغ شود،سیب زمینی ها را در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده بریزید(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) 

برای مزه دار شدن بهش نمک و فلفل و ادویه بزنید. سپس قارچ و ذرت و درصورت دلخواه بهش اضافه کنید

بعد از اینکه سرخشان کردید میگذارید روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.

* روی سیب زمینی ها رو پنیر پیتزا رنده شده بریزید و مقداری سس قرمز و آویشن.

QR Code For: طرز تهیه سیب زمینی پفکی

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.