سرخط خبرها

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در خانه بچه دارند پیشنهاد بسیار مناسبی است…

مواد لازم شنیسل مرغ :

فیله مرغ = ۱۰ عدد

آرد سوخاری = ۱ پیمانه

تخم مرغ = ۱ عدد

آرد ساده = ۱ پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل قرمز 
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

کنجد = در صورت دلخواه

لیمو ترش برای تزیین

جعفری برای تزیین

سس قرمز برای تزیین

 

روش تهیه شنیسل مرغ :

سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید  و آن را با بیفتک کوب، کوبیده تا پهن و مسطح  نازک شوند.

۳ کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید.

در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید.

در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید.

آرد سوخاری را در سومین کاسه بریزید.

با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد ساده پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به آرد سوخاری و کنجد ( در صورت دلخواه) آغشته کنید.

روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده در آخر هم داخل روغن داغ سرخ میکنیم.. تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید.  .حتما روغن داغ باشه تا کمتر جذب بشه…با کمی فاصله شنیسل ها رو تو ماهیتابه بذارید تا دمای روغن پایین نیاد.

تزیین شنیسل مرغ

در آخر غذا را همراه سیب زمینی سرخ شده و جعفری و لیمو ترش حلقه شده تزیین کرده سرو نمایید.

استفاده از کنجد اختیاری میباشد ،

ضخامت شنیسل سلیقه ای است اما هرچه شنیسل نازک تر باشد زودتر سرخ میشود.

 

QR Code For: طرز تهیه شنیسل مرغ

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.