سرخط خبرها

طرز تهیه لازانیا رولتی

طعم یک لازانیای خوشمزه و بی نظیر را در آشپزخانه منزلتان تجربه کنید. لازانیا غذای بسیار لذیذیه و کمتر کسی پیدا میشه که بهش علاقه نداشته باشه. تنها مشکلی که این غذای خوشمزه داره نحوه سرو کردن و خوردن لازانیاست. چراکه برش لازانیا کمی سخته و احتیاج به تجربه داره. علاوه بر این ممکنه اطرافیان هم خیلی با برش لازانیا راحت نباشن. لازانیای رولی این مشکل رو تا حدودی حل کرده و کار همه رو برای سرو یک لازانیای شکیل و لذیذ راحت میکنه. بنا بر این توصیه میکنم اگه برای دفعات اول لازانیا تهیه میکنید از این روش امتحان کنید.

طرز تهیه لازانیا رولتی
طرز تهیه لازانیا رولتی

مواد لازم لازانیا رولتی:

گوشت چرخ کرده / مرغ پخته و ریش شده = دو پیمانه
پیاز خرد شده
سیر خرد کرده = ۲ حبه
قارچ = ۱ لیوان خرد شده تفت داده شده
نمک = به میزان لازم
فلفل قرمز = به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رنده شده = ۱ بسته
پنیر پارمسان (اختیاری) = ۱/۲فنجان
تخم مرغ = ۱ عدد
جعفری تازه خرد کرده = ۱ یا بیشتر قاشق غذا خوری
برگ لازانیا = ۶ ورق
آویشن= به مقدار لازم 

سس لازانیا (این مرحله اختیاری است)

(طرز تهیه آن در زیر گفته شده است) (آرد ۲ قاشق غذاخوری، شیر ۱ لیوان، کره یک قاشق چایخوری)

طرز تهیه سس لازانیا:  ابتدا شیر سرد را با آرد مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مانند درست کردن فرنی به طور مداوم هم می زنیم پس از داغ شدن کره را اضافه کرده و هم می زنیم وقتی به غلظت فرنی رسید آماده است. می توانید کمی هم نمک به آن اضافه کنید.  


طرز تهیه لازانیا رولتی

قابلمه بزرگی که به طول لازانیا ها باشد را انتخاب کرده ومی گذاریم در آن آب بجوش بیاید و وقتی جوش آمد دو قاشق نمک و کمی روغن را اضافه کرده ول ازانیاها را دانه دانه روی همدیگر بصورت مورب می چینیم تا به هم نچسبد چون اصلا نباید بشکند .

بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه که لازانیها نسبتا نرم شد آن ها را آرام آرام صاف می کنیم ورویش مقداری آب سرد می ریزیم تا از چسبیدن احتمالی جلو گیری کنیم لازانیا را از داخل صافی خارج کرده وبه صورت ورق ورق روی پارچه ای می چینیم .  و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.

طرز تهیه لازانیا با مرغ :

لایه ای را برداشته و یک قاشق از مواد آماده شده همراه کمی پنیر پیتزا به عرض لازانیا می ریزیم (ابتدا پنیر و بعد سس رو روی لازانیا میریزیم)

و یک دور لوله می کنیم باز همین کار را دوسه بار تکرار می کنیم تا لوله لازانیا به آخر برسد .وسط لازانیا را با خلال دندانیمحکم می کنیم وداخل ظرف پیرکس که ارتفاع داشتهباشد به ترتیب می چینیم وداخل فر طبقه دوم با درجه ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم

مواد داخل لازانیا :

 پیاز رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. وقتی که طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم و فلفل سیاه و نمک رو اصافه میکنیم و کمی تفت میدیم. رنگ گوشت که عوض شد رب گوجه یا گوجه خرد شده رو اضافه میکنیم و باز به تفت دادن ادامه میدیم. اگه رب گوجه استفاده کردید ۳ قاشق غذاخوری آب هم بریزید و کمی تفت بدید. حالا آویشن و ریحان خشک و جعفری رو اضافه میکنیم و بعد از دو سه دقیقه زیر گاز رو خاموش میکنیم

در ماهیتابه هم با حرارت کم میتونید لازانیا رو تهیه کنید. فقط روش طلایی نمیشه که میتونید با سشوار تا حدی طلاییش هم بکنید. 

QR Code For: طرز تهیه لازانیا رولتی

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.