سرخط خبرها

طرز تهیه ماهی سوخاری

قبل از گقتن طرز تهیه ماهی سوخاری اول بهتر است شما عزیزان ارزش غذایی بالای ماهی رو بدانید.

گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد.

ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند.

لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود.

 

ماهی سوخاری
ماهی سوخاری

 

مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری:

ماهی فیله شده=۴۰۰ گرم
 آرد گندم=۱ پیمانه
تخم مرغ=۲ عدد
آرد سوخاری=۲ پیمانه
سویا سس=۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۴ قاشق غذاخوری
سرکه=۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه=نصف قاشق مرباخوری
روغن=به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری:

ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است. ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید. ماهی را در روغن سرخ کنید. ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود

چند نکته طلایی برای ماهی سوخاری:

 برای از بین بردن بوی زهم ماهی، استفاده از دو چاشنی را به شما توصیه می‌کنم:  سرکه و آب‌لیموی تازه.
ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است.
کنار ماهی حتماً سیب‌زمینی سرخ‌شده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن این دو ماده غذایی در دهان به تیغ‌های کوچکی که احتمالاً با خوردن فیله ماهی به دهان وارد می‌شوند، می‌چسبند و مانع از این می‌شوند که تیغ‌ها راه گلو را خراش دهد یا باعث بروز درد و ناراحتی هنگام خوردن و بلعیدن این غذا شوند.
هرگز در کنار ماهی گوجه‌فرنگی خام  قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده است این سبزی بر طعم ماهی غالب است و مانع درک طعم واقعی آن می‌شود.
QR Code For: طرز تهیه ماهی سوخاری

درباره ی admin2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.