سرخط خبرها

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری

بعضی از غذاها علاوه بر طعم و مزه خوبی که دارند شکل و ظاهر جذابی دارند. فیله سوخاری از جمله این غذاهاست.ظاهر متفاوت این مرغ سوخاری بچه های ایرادی و بد غذا را هم به خود جلب میکند نکته مهم اینکه تکه های مرغ این غدا به جای پودر سوخاری به کورن فلکس آغشته می شودکه خوشمزه تر است…

 

مواد لازم مرغ سوخاری :

مرغ : ۶ عدد یا ۶ تکه  ( سینه، ران،فیله)

شیر : ۱ پیمانه

زعفران دم کرده : ۱ قاشق

کورن فلکس ساده خرد شده : ۲پیمانه

آرد سوخاری : به میزان لازم

سیر رنده شده : ۲ حبه

آویشن : یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل : مقداری

تخم مرغ : یک عدد

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

در یک قابلمه آب‌جوش سیر، برگ رزماری و پیاز را می‌ریزیم. سپس مرغ‌ها ( ران مرغ، سینه مرغ، فیله مرغ) را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب می‌جوشانیم بعد آبکش کرده و به آن آب سرد می‌افزاییم تا کاملا سرد شوند.

سپس آن را در آرد می‌غلتانیم.

تخم‌مرغ را زده تا از لختگی در آید بعد با شیر و زعفران دم‌کرده و آویشن و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم بعد تکه‌های مرغ را در مخلوط تخم‌مرغ‌ می‌غلتانیم.

اجازه میدهیم که مرغ ها ۱۵ دقیقه تو این مخلوط دربخچال مزه دار بشن .

سپس مرغ‌ها را در ارد سوخاری و کورن فلکس خرد شده میغلطونید و درون روغن داغ سرخ می‌کنیم. 

بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید

———————————————–

نکته: کورن فلکس همون ذرت ورقه شده است.

QR Code For: طرز تهیه مرغ سوخاری

درباره ی jizjiz