سرخط خبرها

طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای

امروز آموزش طرز تهیه نان خامه ای رو براتون گذاشتم…

مواد لازم نان خامه ای :

آب=یک پیمانه

آرد= یک پیمانه
تخم مرغ=۴ عدد
روغن مایع=۴ ق غذاخوری
شکر=۲ ق غذاخوری
وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
نمک=۲/۱ قاشق چایخوری ( کمی
پودر قند=۳/۲ فنجان
خامه=۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه نان خامه ای :

آب، روغن ، نمک و شکر  را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید.

-همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، (آب در حال جوش )آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد

بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و بعد خمیر رو داخل ظرفی قرار میدیم و اجازه می دیم تا خنک بشه( وسط کار دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا وسط خمیر هم سرد بشه)

—————————————————

سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید  و مواد روخوب به هم میزنیم .وقتی تخم مرغ اول کاملا جذب مایه شد تخم مرغ بعدی رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم و به همین ترتیب یکی یکی تخم مرغها رو اضافه میکنیم. 

با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید

*هر تخم مرغ را باید موقعی به خمیر اضافه کنیم که تخم مرغ قبلی کاملآ به خورد خمیر رفته باشد خمیر باید نرم و براق باشد و از قاشق به سنگینی فرو ریزد

بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ. یه قاشق از خمیر رو روی یه بشقاب میریزیم، اگه شکل خودش رو حفظ کرد و پخش نشد یعنی خمیرمون عالیه و می تونیم بقیه کار رو ادامه بدیم ولی اگه شل بود با همزن دوباره بزنین تا خوب فرم بگیره.

خمیر را یک جا در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک  با فاصله روی سینی تقسیم کنید  و در سینی قرار می دهیم

سینی فر را چرب کرده و و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند.

در این فاصله در فر را باز نکنید

بعد سینی رو از فر بیرون میاریم و بعد از سرد شدن با کارد تیز قسمت روی نانها رو برمیداریم و با قیچی از وسط دو نیم میکنیم.بعد با خامه فرم گرفته قسمت بدن رو پر میکنیم

.بعد با استفاده از ماسوره که خیلی بدرد اینکار می خوره خامه رو بداخل نانها هدایت می کنیم.

برای تزیین روی نون خامه ای هم میتونیم از پودر قند و شکلات آب کرده استفاده کنیم.

 

طرز تهیه خامه:

خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.

 

نکات تهیه نان خامه ای:

فر را روی ۲۰۰ قرار میدهیم

کف سینی رو اگه تفلون نیست یا کاغذ روغنی بیاندازید و یا اینکه حتما چربش کنید با روغن جامد. اگه با روغن مایع چرب کنیم زود کف شیرینی میسوزه

.اگر قیف یا ماسوره در دسترس نبود میتونید خمیر رو داخل یک نایلون بریزید و یک گوشه نایلون رو ببرید و خمیر را روی سینی بریزید.

حتما آرد رو الک کنید.

میتونیم به جای روغن مایع از کره یا روغن جامد استفاده کنید.

حتما خمیر باید خنک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید در غیر اینصورت باعث میشه تخم مرغ پخته و نانها پف نکنه.

از ۸/۱قاشق چایخوری بکینگ پودر هم میتونین در خمیر استفاده کنید.

QR Code For: طرز تهیه نان خامه ای

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.