سرخط خبرها

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر

سلام دوستای گلم

جاتون خالی دیشب تصمیم داشتم همبرگر درست کنم

چند تا دستور تو دفترم داشتم که از هرکدوم گلچین کردم و نتیجه چیزی شد که براتون میذارم و از نتیجه و طعم راضی بودیم.ایشالا امتحان کنید و راضی باشید…

برای صرفه‌جویی در وقت و نیز سالم‌تر بودن غذا،‌ این همبرگر را در منزل تهیه کرده و آن را همراه با سبزی‌جات و سس باربکیو میل کنید.

این دستور به جرات بهترین و کامل ترین دستور برای همبرگر میباشد ، با این دستورالعمل شما لذت تهیه خوشمزه ترین و خوش بافت ترین همبرگر را تجربه خواهید نمود.

 

مواد لازم همبرگر:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

سویا : ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد

سیر ۲ عدد 

آرد سوخاری: نصف تا یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

—————-

مواد تزیین همبرگر :

پنیر زرد رنگ

کاهو

گوجه فرنگی

خیار شور

جعفری خرد شده

پیاز ورقه ای حلقه شده

نان همیرگر گرد سبوس دار

سیب زمینی سرخ کرده در کنار آن ساندویچ شما را خوشمزه تر می کند

طرز تهیه سیب زمینی : 

من برای سرخ کردن سیب زمینیهایی که قطور تر ریز شدن از این روش استفاده میکنم . بعد از ریز کردن اول اونها رو در آب و نمک حدود ۵-۶ دقیقه میجوشونم بعد آهسته میریزمشون تو صافی که له نشن . بعد از اینکه آبشون رفت وخشک شدن اونها در روغن داغ میریزم . اگه روغن داغ باشه سیب زمینی ها مثل پفک پف میکنن . نمکی هم که موقع پخت به خودش کشیده علاوه بر خوش طعم شدنش باعث میشه یکدست برشته و خوشرنگ بشه . 

 

چاشنی و ادویه های مخصوص پخت همبرگر: 

شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک ۱ پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)

طرز تهیه همبرگر:

سویا را در آب ونمک خیس می کنیم.بعد از یک ربع در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود.

گوشت چرخ کرده و سویا را باهم مخلوط می کنیم.

سپس پیاز رنده شده (آب انرا حتما بگیرید)، تخم‌مرغ، سیر را نیز به مواد گوشتمون اضافه می کنیم

 پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنید. ( پودر را تا حدی اضافه کنید که مخلوط چسبندگی پیدا کند ولی خیلی خشک نشود).
 نمک و فلفل را تا حد نیاز به مخلوط اضافه کنید.
 مخلوط را به شکل ۴ عدد همبرگر در آورید. روی آن کیسه فریزر می کشیم و با قاشق میتونیم روی اون رو مدل می دیم.

سپس مواد همبرگر را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا گوشت خود را به اصطلاح بگیرد. در مرحله بعدی، در تابه ای روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود آنگاه همبرگرها را سرخ و به صورت ساندویچ سرو کنید.
• همبرگرها را می‌توانید باربکیو کرده و یا درون تابه سرخ کنید.

مواد لازم برای سس گوجه :

پیاز: ۱عدد

فلفل دلمه ای : ۲/۱ عدد

گوجه فرنگی: ۳عدد

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری سر پر

نمک

طرز تهیه سس گوجه :

پیاز را نگینی کرده و سرخ می کنیم.وقتی طلایی شد گوجه فرنگی رنده شده و رب و فلفل دلمه ای و نمک را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا بجوشد.وقتی به روغن افتاد سس آماده سرو است.

نوش جان…

در صورت دلخواه، بعد از سرخ کردن همبرگرها روی آنها کمی پنیر پیتزا ریخته و در فر می‌گذاریم تا فقط پنیرها آب شود.

 

نکات : 

– برای مقرون به صرفه شدن این غذا و افزایش حجم آن می توانید به نسبت نصف به نصف در آن سویا بریزید. افزودن سویا به این غذا طعم آن را چندان تغییر نخواهد داد.

– خیلی ها برای هرچه منسجم تر شدن مایه همبرگر به آن آرد و تخم مرغ نیز اضافه می کنند درحالی که سخت در اشتباه هستند. به هیچ وجه نباید به همبرگر آرد و تخم مرغ اضافه کرد. حتی گاهی می بینیم یک همبرگر آماده به سرعت می سوزد و این نشان دهنده آن است که در گوشت آن از آرد فراوانی استفاده شده است که به کل اشتباه است.

– حتما آب پیاز به کار رفته در این غذا را باید گرفت زیرا در غیر این صورت هم گوشت شل می شود و هم بوی بدی از آن متصاعد خواهد شد.

– فراموش نکنید همراه اصلی این ساندویچ سیب زمینی سرخ کرده است پس اگر اضافه وزن ندارید، حتما در کنار این ساندویچ سیب زمینی سرخ کرده هم قرار دهید تا وعده غذایی تان طعمی به یادماندنی داشته باشد.

– برای اینکه همبرگر وا نره. مواد که آماده شد روی اون رو کیسه فریزر می کشیم و میگذاریم تو یخچال تا سفت شه و بعد همبرگر ها رو یخ زده سرخ می کنیم

 

QR Code For: طرز تهیه همبرگر خانگی

درباره ی jizjiz

یک دیدگاه

  1. سلام مطالب آشپزیتون خیلی کمه.من همشا خوندم.
    میشه بازم بذارید؟هم خوبه هم کمه!!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.