سرخط خبرها

طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

در این بخش از سایت تفریحی جیزجیز برای شما آموزش پخت  پاستا پنه مرغ با سس آلفردو را آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهروترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه ی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر می شود.

پاستا پنه
پاستا پنه

مواد لازم پاستا پنه :

پاستا پنه = ۱ بسته
فیله مرغ = ۴ عدد
سیر = ۳ حبه
خامه = ۲۰۰ گرم
کره =۵۰ گرم
شیر = ۱ پیمانه
قارچ = ۲۰۰ گرم
جعفری تازه = ۵۰ گرم برای تزیین
پودر پنیر پارمزان = ۷۰ گرم

آویشن ،نمک و فلفل = به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا پنه :

در قابلمه‌ای کمی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛

سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن و یک قاشق سوپ‌خوری نمک به آن اضافه کنید.

پاستا را در آب جوش بریزید(به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.)

در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.

و پس از هشت دقیقه آبکش کنید و روی آن آب سرد و روغن مایع بریزید تا به هم نچسبد.

پاستا معمولا در ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می پزد.

همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.  بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید.

. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.

مواد لازم سس پاستا پنه :

  • کره = ۱چهارم پیمانه
  • خامه = ۱یک پیمانه
  • سیر = یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده = ۱ پیمانه و نیم
  • جعفری تازه = یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس آلفردو :

یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.

درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر پارمزان را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید . بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنید.

سس را به ترکیب مرغ اضافه کنید و بهم بزنید.

پاستا پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد. روی خورا را با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین کنید و نوش جان کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

در نظر داشته باشید این خوراک بهتر است بلافاصله نوش جان شود، چرا که ماندن آن به خاطر خامه ی استفاده شده در این خوراک آن را بیات می کند.پاستا پنه
امیدواریم با تهیه این ماکارونی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

QR Code For: طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.