سرخط خبرها

طرز تهیه پاناکوتا

در این بخش ار سایت تفریحی جیز جیز برای شما طرز تهیه پاناکوتا را آماده کرده ایم، امیدواریم با درست کردن این دسر خوشمزه و میل کردن آن، لحظات خوبی را در کنار آشنایان سپری کنید، با ما همراه باشید.

دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای کسانی که علاقه به شکلات دارند می باشد که در این مطلب دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را برای شما در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه پاناکوتا
طرز تهیه پاناکوتا


مواد لازم دسر پاناکوتا شکلاتی

خامه صبحانه = ۱/۴ لیوان
شیر = ۲ لیوان / بهتر است که پر چرب باشد
پودر ژلاتین = ۱ قاشق غذاخوری
شکر = ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو = ۲ قاشق چایخوری
وانیل / اسانس وانیل = ۱/۸ قاشق چایخوری ( وانیل را خیلی خیلی کم بریزید و گرنه دسرتان تلخ می شود)
شکلات تخته ای = ۵۰ گرم

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه : ۱/۲ لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل می کنیم. من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم

خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.

طرز تهیه پاناکوتا

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا شکلاتی

– دسر پاناکوتا شکلاتی جزو دسرهای مدرن میباشد
– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
– دسر پاناکوتا شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
– چون سلامت کودکان اولویت تغذیه میباشد به علت وجود قهوه و شکلات کوچولوهاى زیر ۴ سال رو با این دسر خوشحال نکنید.
– بسته به سلیقه و طبع شما نوع شکلات به سفید هم قابل تغییر است.
– می توانید در این دسر پودر کاکائو نریزید و فقط وانیل اضافه کنید تا رنگ آن به جای تیره روشن و  وانیلی شود

QR Code For: طرز تهیه پاناکوتا

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.