سرخط خبرها

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه میشود و برای مهمانی های شما مناسب است.

کیک مرغ از جمله غذاهای خوشمزه و البته شک برای سفره های پذیرایی شماست .

کیک مرغ یک غذای مجلسیه که برای میز شام خیلی عالی به نظر میرسه البته آسونه اما با سایت تفریحی جیزجیز . در این نوشتار طرز تهیه آن را آموزش داده ایم .

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ :

مرغ = یک عدد سینه ی کامل
پیازچه کوچک = ۳ یا ۴ عدد
جعفری خرد شده = ۱۰۰گرم
نان تست = ۱ بسته / ۱۲ عدد
تخم مرغ پخته = ۲ عدد
خیارشور = ۲۰۰گرم
گردو خرد شده = ۱ لیوان
هویج = ۱ عدد
سس مایونز = یک فنجان
ماست = یک فنجان
سس هزار جزیره = ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ذرت = به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ
طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ :

سینه مرغ را با پیاز، نمک،فلفل، آب لیمو و زردچوبه می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم.
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم. هویج رو رنده میکنیم. جعفری و پیازچه رو خوب شسته پیازچه ها را ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید ( هم خود پیاز هم برگهای آن را) و خرد میکنیم.گردو را نیز ریز خرد کنید

همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

کناره های نان های تست،حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم .

یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم .

و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را به کمک قلمو یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده

پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و پیازچه و هر چیزی که دوست دارید و عطر و طعم کیک را تغییر ندهد تزئین و سرو کنید.

نکته :

– بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود ممکن است لایه های کیک از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس ما*-یونز بپوشانید

من کیک رو در ۴ ردیف  ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!

-میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!

-مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد.

 

QR Code For: طرز تهیه کیک مرغ

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.