سرخط خبرها

پیتزا با خمیر نون بربری

پیتزا با خمیر نون بربری

چند وقت پیش در سایت مجله‌ی آشپزی می‌گشتم که چشمم به آموزش پیتزا با خمیر بربری و سس ماینارا افتاد. ایده‌اش خیلی به نظرم جالب اومد، یکی از این جهت که خونگیه و راجته و دیگه از لحاظ راحتی کار؛ چون دم در خونمون نون‌وایی بربری هست 🙂

آموزش رو درست کردم و پیتزای خیلی خوشمزه‌ای شد. ..

مواد لازم برای پیتزا :

  •  خمیر نان بربری: ۲ شونه (نون‌وایی بربری‌ها می‌فروشن)
  •  قارچ ورقه شده
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : پنیر پیتزا سفید رنده شده + پنیر پیتزا زرد رنگ
  • پیاز
  • روغن
  • نمک و ادویه
  • زیتون هسته گرفته : ۱۰ عدد ورقه شده

 

مواد لازم برای سس پیتزا:

  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  •  رب گوجه فرنگی : ۲ ق غذاخوری
  • پیاز : ۱ عدد
  •  جعفری : ۱ ق غذاخوری
  • سرکه: ۲ ق غذا خوری
  • روغن : ۳ ق غذا خوری
  • ادویه :: مثل فلفل و آویشن

 

خمیر نان بربری را که حتماً از ۶ ساعت قبل خریداری کرده و در یخچال گذاشته بودیم تا حسابی جابیفتد را از یخچال در می آوریم. 

حتما می‌دونید که خمیر بربری خیلی چسبونکیه. پس کلی آرد کف سینی بریزید. خمیر رو نازک پهن کنید و با احتیاط به ظرفی که قراره بره توی فر منتقل کنید

کف سینی فر رو کمی روغن میریزیم تا خمیر به ظرف نچسبد سپس خمیر بربری را روی آن منتقل می کنیم.

 

پیتزا با خمیر نون بربری

 

حالا کل سطح خمیر پیتزا رو  با سس پیتزا مخصوص پر می کنیم و یک لایه سس میریزیم

 

طرز تهیه پیتزا

 

طرز تهیه سس پیتزا:

 گوجه ها را با یک عدد پیاز داخل مولینیکس بندازید و خرد کنید. بعد وارد قابلمه گودی کرده و به آن روغن و سرکه و جعفری و ادویه‌های فلفل و آویشن اضافه کنید.  شعله زیر سس را زیاد کنید تا یه ۱۵ دقیقه ای غلغل کند. بعد رب گوجه را اضافه کرده و ۲۵ دقیق دیگر روی حرارت متوسط بذارید بپزد.

 

طرز تهیه سس پیتزا

 

 و بعد یک لایه پنیر پیتزا سفید رنده شده میریزیم.

در نهایت موادی را که قبلاً حاضر کرده ایم ( قارچ – فلفل- و… ) روی خمیر پخش میکنیم. و دوباره پنیر پیتزا سفید و زرد می ریزیم

 حالا پیتزا را در فر گذاشته (روی دمای ۱۸۰ درجه که فر کم کم گرم شود)و صبر میکنیم تا خمیر پیتزا مغز پخت شود(حدود نیم ساعت  تا ۴۰ دقیقه زمان کافیست.

پیتزا با خمیر نون بربری

 

 برای اینکه روی پیتزا طلائی شود شعله بالای فر را هم کمی روشن میکنیم. باید مواظب باشیم تا پنیر پیتزا زیاد سرخ نشود. بعد از اینکه کمی پنیر طلایی شد پیتزا آماده سرو است.

 پیتزا

 

نکات درست کردن پیتزا:

خمیر پیتزا را چندین ساعت در یخچال می گذاریم استراحت کنه

دمای فر باید روی ۱۸۰ درجه باشد.

فر از قبل گرم میکنیم

ظرف پیتزا را در پایین ترین ردیف فر قرار میدهیم

هیچ وقت مواد داخل پیتزا رو قبلا تفت ندهید بجز اینکه پیتزای شما گوشت چرخکرده داشته باشه مثل پیتزا قارچ و گوشت که فقط گوشتش را کمی تفت می دهیم.

بعد از مرحله پخت از اویشن یا سبزیهای خوشبو کننده برای روی ان استفاده کنید.

QR Code For: پیتزا با خمیر نون بربری

درباره ی jizjiz

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.