سرخط خبرها

چای سفید و خواص آن

انواع چای براساس نوع فرآوری خود قابل تمایز هستند.

ازلحاظ سنتی، چای بر اساس درجه و دوره تخمیر شدن (اکسیداسیون) برگ‌ها، به گروه‌های زیر طبقه‌بندی می‌شود:

چای سفید, چای سبز, چای قرمز, چای گل (عطری), ژنمایکا, کوکیچا, پوئر, چای زرد.

چای سفید نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید. برای جلوگیری از اکسایش ،این گلبرگهای تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی می کنند. نام گذاری چای سفید بدین نام ناشی از پرزهای سفید نقره ای جوانه های نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید می دهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.

چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد.

خواص درمانی چای سفید عبارتند از:

• فشارخون را کاهش می‌دهد.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سفید باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و نیز سکته مغزی می‌شوند.
• از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.

• خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد.
این فایده تنها برای چای سفید نیست که دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد بلکه تمام انواع چای که از گیاه کاملیا سینسیس تولید می‌شوند، دارای چنین خواصی هستند.
• برای پایین آوردن کلسترول موثر است.

• برای سلامت پوست مفید است.
چای سفید از آفتاب سوختگی جلوگیری می‌کند. عملکرد سلول‌های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماورای بنفش محاظت می‌کند. همچنین، پوست را جوان می‌سازد. چای سفید دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است.

• به سلامت استخوان کمک می‌کند.
چای سفید همچنین باعث می شود تا کسانی که آن را می نوشند، تراکم استخوانی بالاتری داشته باشند. جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت نیز یکی دیگر از فواید چای سفید است.
• برای سلامت دهان و دندان مفید است.
چای سفید دارای فلوراید زیادی است و از خرابی‌های دندان پیشگیری کرده.

 

QR Code For: چای سفید و خواص آن

درباره ی admin2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.